Accedeix a l’APP del Club, amb 350 classes virtuals, A TRAVÉS DE L’ORDINADOR (cal utilitzar navegador Google Chrome) fent clic AQUÍ.

O DESCARREGA’T L’APP AL TEU MÒBIL fent clic al següent botó:

Kids & Teens

El departament de Pedagogia i Esport vol que no pareu i que seguiu connectats amb el CNB. En aquest apartat, trobareu tota mena de contingut, des d’activitats de psicomotricitat, jocs i dinàmiques de gestió emocional, tallers de creativitat i múltiples activitats pel desenvolupament físic i cognitiu.

Estàs preparat/da? Comencem!

Diverweekend

Qui va dir que s’havia d’escollir entre estudiar i jugar? L’espai Diverweekend ens demostra que el moment d’aprendre és el millor del dia! Dinàmiques, tallers, manualitats, contes, jocs en anglès i molt més!

LITTLE ONES (0-3 ANYS)
HAPPY KIDS (3-5 ANYS)
FUNNY KIDS (6-9 ANYS)

Ludiesport

Que no pari la marxa! L’espai Ludiesport us proposa diferents activitats esportives i reptes per a totes les edats perquè el ritme no pari!

KAPPY KIDS (3-5 ANYS)
FUNNY KIDS (6-9 ANYS)

 

MASTER MIND (10-13 ANYS)

No Parem!

El departament de Cicle de Vida vol que no pareu i que us mantingueu en forma i seguiu connectats amb el CNB. Trobareu vídeos amb rutines que la nostra tècnica Diana us ha preparat per fer des de casa, i a més, anirem penjant propostes, jocs, i moltes coses més!

Tallers i Recursos

Els petits i joves de la casa també tenen el seu espai, el departament de Pedagogia i Esport proposa, per grups d’edat, diferents activitats per fer en família.

Activitats per fer amb infants de 0 a 3 anys
Activitats per fer amb nens i nenes de 4 a 12 anys
Activitats per fer amb joves de 13 a 17 anys
Activitats SANT JORDI

Casalet de Pasqua

Descobreix totes les activitats i tallers que hem preparat pels més peques de la casa perquè aquests dies festius de Setmana Santa es diverteixin jugant i preparant la mona.

Comparteix amb nosaltres les diferents activitats, etiqueta’ns i entra al sorteig de 3 descomptes del 10% en qualsevol opció contractada dels nostres casals esportius d’estiu 2020.

CNB Solidari

Cenebistes us trobem a faltar! Per això des del departament d’Atenció al Soci/a us volem mantenir connectats amb el Club i entre vosaltres.

LA INCREÏBLE SENSACIÓ DE FORMAR PART D’UNA GRAN INICIATIVA!

Des del Club Natació Barcelona us presentem una nova iniciativa amb la qual portem algunes setmanes treballant: el CNB SOLIDARI. 

Una proposta que neix arran de la situació originada per la pandèmia del COVID-19 i que té com a objectiu posar en contacte a socis i sòcies voluntàries amb persones que necessitin ajuda, suport emocional, ajuda amb tasques domèstiques, necessitat d’establir conversa, etc.

Una xarxa viva de solidaritat, on tots i totes puguem aportar el nostre granet de sorra i que permeti deixar palès que en aquests moments difícils som més que un club esportiu. Perquè 112 anys d’història diuen molt de nosaltres!

De moment, ja comptem amb un grup d’interessats a ajudar amb els que estem començant a teixir la gran xarxa solidària i que pròximament donaran el tret de sortida a aquesta gran iniciativa.

T’ANIMES A FORMAR PART D’AQUESTA AVENTURA?

Si vols i et trobes en disposició de prestar la teva ajuda a qui ho necessiti, inscriu-te al següent formulari per fer-te voluntari/a:

Nom i cognoms:

Correu electrònic:

Telèfon:

Codi postal:

Edat (cal ser major de 18 anys):

Pots ajudar a:

Franja horària en disposició (dies i hores):

Ha llegit i accepta termes i condicions del CLUB NATACIÓ BARCELONA? si acceptono accepto

Si necessites ajuda, diga’ns-ho, no estàs sol/a!, inscriu-te al següent formulari i ràpidament ens posarem en contacte amb tu:

Nom i cognoms:

Correu electrònic:

Telèfon:

Codi postal:

Edat (cal ser major de 18 anys):

Necessito ajuda amb:

Ha llegit i accepta termes i condicions del CLUB NATACIÓ BARCELONA? si acceptono accepto

Salut i Benestar

Consells de Salut i Benestar que us proposa la nostra DUI que seran molt útils per a tots els membres de la família.

Xerrades

Xerrades i conferències en viu a través del nostre canal Youtube, sobre diversos temes d’interès per als nostres socis i sòcies. Es pot accedir fàcilment mitjançant l’APP del Club!

T’has perdut la sessió amb la Marta Lleonart i la Meri Moncunill? Vols tornar a veure-la? Recupera-la fent clic AQUÍ.

T’has perdut la sessió amb el Marc Caballero i la Meri Moncunill? Vols tornar a veure-la? Recupera-la fent clic AQUÍ.

Coneix la tècnica de Christian Escribà per realitzar formes màgiques amb la xocolata AQUÍ
T’has perdut la sessió amb en Christian i la Meri Moncunill? Vols tornar a veure-la? Recupera-la fent clic AQUÍ.

T’has perdut la sessió amb en Marc i la Meri ? Vols tornar a veure-la? Recupera-la fent clic AQUÍ.