hangar vela

 

Varada i pupil·latge d’embarcacions.

Al Club pots tenir l’oportunitat d’endinsar-te en el món de la navegació. Posem l’hangar a la teva disposició perquè hi puguis guardar el teu material.

Horari de l’hangar: De dilluns a diumenge, d’11.00 a 18.00h A l’estiu, de dilluns a diumenge, de 10.00 a 20.00 (juliol)

pàrquing

Aparcament privat per a la teva comoditat. El Club posa a la teva disposició un servei d’aparcament per a cotxes, bicicletes i motos. En pots trobar l’entrada al passeig Joan de Borbó, entre les entrades del Club. Tenim places reservades per a persones amb mobilitat reduïda.

*Horari: Inici del servei en obrir el Club i tancament, 15 minuts abans del tancament del Club.

Racó dels Petits

CNB17_Ludoteca

Deixa als teus fills/es jugant sense preocupacions! Al Racó del Petits del Club és un espai per a nens i nenes socis entre 4 i 12 anys (els menors de 4 anys, han d’estar acompanyats d’un adult) pensat perquè els pares puguin tenir una estona per a ells.

Servei gratuït i exclusiu per a nens i nenes socis/es. 

Els pares no podran abandonar la instal·lació mentre que el seu fill/a estigui fes ús d’aquest servei.

Descarrega’t la NORMATIVA del servei.

Horari:

  • Laborables, de 18.15 a 20.00h.
  • Dissabtes, diumenges i festius, d’12.00 a 17.00h.

Aula d’estudi

CNB17_AulaEstudiPerquè pugueu compaginar l’esport amb els estudis aprofitant el temps al màxim, el Club ha creat un nou espai pensat per a vosaltres.

La sala estarà condicionada per a que pugueu venir amb el vostre ordinador i connectar-vos amb la nostra red WI-FI.

Un servei gratuït per a tots els nois/es socis/es i/o que facin alguna activitats dins el Club i que siguin majors de 8 anys. Pels més petits, recordeu que oferim el servei de ludoteca en horari de 18h a 20h.

Per a més informació a la Recepció Principal del Club.

Horari:

  • De dilluns a divendres de 17.00h a 20.00h (amb servei de vigilància i suport pedagògic).

Restaurant

CNB17_Restaurant_1 Restaurant mediterrani amb cuina de mercat, situat dins del Club, amb vistes a les zones exteriors del Club i a la platja de la Barceloneta. Compta amb una gran sala dividida en dos ambients i una terrassa exterior. Ideal per dinar, esmorzar o prendre un cafè. Disposa de carta i menú diari. Especialitzats en arrossos. A més a més, posem aquest espai a la teva disposició per celebrar-hi dinars i sopars de grups així com altres esdeveniments.

 

Botiga del club

CNB17_BotigaCNB_1Tot el que puguis necessitar i més! A l’entrada principal del Club trobaràs la Botiga del Club on podràs comprar tot el material que puguis necessitar per desenvolupar activitats al Club i també la nostra línia de roba i complements.

Horari de la Botiga:

  • De dilluns a divendres: 10:00 a 20:30h
  • Dissabtes i diumenges: 09:30 a 14:30h

    655 312 666

Sala d’estar

CNB17_SalaEstarAl tercer pis de l’edifici de l’Escullera es troba la Sala d’Estar. Un espai diàfan obert per a tots els socis i sòcies.

És una sala d’uns 260m2 que pot ser modulada a una 180m2 i amb una terrassa de 70 m2 amb vistes al litoral Barceloní.

L’espai està destinat pel descans i temps de lectura dels socis, així com pels jocs d’escacs i cartes.

A més, compta amb un espai amb una gran pantalla de TV amb connexió per visualitzar el partits de la Lliga i la Champions de futbol.