recepció principal

CNB17_Recepció_2Aquesta recepció està situada a l’entrada principal del Club. S’hi poden realitzar la majoria de les gestions orientades a l’atenció al soci. 

Horari: El mateix que el Club. 

Gestions: – Carnet de soci – Préstec de premsa diària i jocs de taula (cal entregar el carnet de soci) – Avisos per megafonia – Compra i recàrrega d’abonaments d’aparcament. Et pots informar a la mateixa recepció principal sobre el conveni amb l’aparcament de la Pl. Del Mar.

Durant el cap de setmana també s’hi realitzen altres gestions quan les altres recepcions estan tancades.

Recepció Esquaix

CNB17_RecepcióEsquaixSituada al costat de la piscina salada i de l’esquaix. 

Horari: el mateix que el del Club. 

Gestions: – Compra de tiquets de sauna – Compra de tiquets de massatge i reserva d’hora– Reserva servei de podologia– Reserva de pista de pàdel – Objectes perduts 

oficines del club

Situades darrera la recepció principal. 

Horari: De dilluns a divendres, de 8.00 a 20.30 h. 

Gestions: – Informació general del Club – Informació i inscripcions d’activitats infantils i d’adults. – Altes, baixes i modificacions de la base de dades dels socis – Venda d’armaris – Cobraments i qüestions relacionades amb rebuts – Objectes perduts (excepte roba i objectes grans). Es guarden durant 6 mesos. – Secretaria esportiva de waterpolo, natació, salts, pilota, triatló, karate, atletisme, rugbi, vela i petanca.