CNB TRAINING CAMPS

cnb training camps
waterpolo cnb
triatló cnb
natació artística cnb

El Club Natació Barcelona, amb més d’un segle d’història i pioner de l’esport, posa a disposició dels esportistes i professionals de l’esport els CNB Training Camps.

Els CNB Training Camps neixen de les seccions esportives del CNB amb l’objectiu d’ampliar la seva oferta, posant a disposició coneixements tècnics de cadascuna de les especialitats, crear comunitat i fomentar l’esport des de vessants més especifiques.

Compten amb un equip tècnic amb una gran trajectòria professional en l’àmbit esportiu oferint la millor qualitat pel que fa a coneixements esportius, valors i procediments de cadascun dels productes oferts.

Les instal·lacions i ubicació del Club Natació Barcelona creen un marc inigualable per al desenvolupament dels diferents campus, clínics o formacions que s’ofereixen. A més, el CNB treballa amb partners especialitzats i de gran qualitat per a oferir els millors serveis addicionals o estances fora del Club.

A QUI VA DIRIGIT?

Cada campus, clínic o formació va dirigit a un públic en concret, com per exemple, esportistes federats, entrenadors/es, amateurs o nois i noies que es vulguin iniciar en l’esport.

TRAINING CAMPS ESTIU 2022

AMPLIA ELS TEUS CONEIXEMENTS TÈCNICS!

Aquest estiu gaudeix de l’esport amb amics mentre millores els teus coneixements tècnics! El nostre equip amb una gran trajectòria professional t’oferirà la millor qualitat pel que fa a coneixements esportius, valors i procediments de cadascuna de les seccions ofertes:

  • SINCRO TRAINING CAMP CNB
  • VI TRAINING CAMP AMPOSTA
  • SWIM TRAINING CAMP CNB
  • WATERPOLO TRAINING CAMP CNB
  • TRIATLÓ TRAINING CAMP CNB

No et quedis sense la teva plaça, t’hi esperem!

PERÍODE D’INSCRIPCIÓ. 

  • Del 19 d’abril al 17 de juny

Totes les inscripcions es faran mitjançant el formulari d’inscripció

PROGRAMANORMATIVAFORMULARI INSCRIPCIONS