Copa Nadal – club natació barcelona

114a edició de la COPA NADAL

GAUDEIX DE LA TRACIDIÓ I VINE A NEDAR 200 METRES AL PORT DE BARCELONA EL DIA DE NADAL!

Ja tenim aquí la 114a edició de la Copa Nadal del CLUB NATACIÓ BARCELONA!

Arriba la prova per excel·lència de les festes de Nadal. La cursa més antiga d’aigües obertes d’arreu d’Espanya que aquest any cumpleix 114 edicions.

Tradició, competició i diversió s’uneixen un any més un 25 de desembre a les aigües del Port de Barcelona. Sens dubte, un clàssic del dia de Nadal a Barcelona i arreu de l’Estat, esdevenint la prova esportiva de la ciutat i de gran repercussió mediàtica.

Un any més continuem amb el recorregut dels 200 metres en gir a una boia als 100m que té sortida i arribada davant de l’estàtua de Colom. La sèrie absoluta de la cursa esportiva tindrà l’al·licient de nedar per un premi econòmic de 250 euros, destinat al guanyador masculí i femení de la categoria absoluta.

A partir de les 10.00h de dimarts 14 de novembre del 2023 podreu formalitzar la vostra inscripció i fins el 14 de desembre del 2022 a les 22.00h. Recorda que sempre que t’inscriguis abans de l’1 de desembre, la teva inscripció et sortirà més econòmica!

En aquesta 114a edició, en realitzar la inscripció es podrà realitzar una donació a La Marató de TV3.

Llença’t a l’aigua aquest Nadal amb nosaltres!

Afanya’t i no et quedis sense plaça!

Llegeix el dossier informatiu de la prova per estar al dia de la normativa, preus, sèries i categories, horaris, recorregut i història de la Copa Nadal.

 

FOTOGRAFIES 2023RESULTATS OFICIALS 114a COPA NADAL

93 221 46 00