CASALS ESPORTIUS CNB

En els nostres casals els infants i joves són els protagonistes!

Pensem que la diversió és el més important i el que més valoren els infants i joves, però sempre sota un vessant educatiu tal com esperen les famílies.

Com cada any, les activitats es dissenyen a través d’un equip multidisciplinari que treballa per afavorir el desenvolupament dels infants segons el procés i ritme d’aprenentatge. L’Objectiu principal del nostre projecte educatiu és garantir el contacte de tots els infants amb el medi esportiu, fomentant hàbits saludables i aconseguir un instrument més com a

transmissor de valors educatius. Al mateix temps es busca apropar als participants en l’entorn natural a través de l’educació ambiental, desenvolupant actuacions i projectes participatius per la conservació d’aquests.

L’objectiu principal de la institució és treballar per ser un referent com a entitat esportiva de la ciutat de Barcelona, obtenint la satisfacció integra de tots els usuaris que formen part de la institució.

Des del departament d’activitats seguim una línia pedagògic-esportiva i emmarcada en un escenari on es potencia el desenvolupament esportiu de l’individu.

Estiu 2024

CASALS ESPORTIUS I TRAINING CAMPS

SOM MÉS QUE ESPORT, SOM CNB!

Aquest estiu no et quedis a casa! Et proposem el millor casal d’estiu que et puguis imaginar, fent amics i coneixent la importància de preservar el nostre entorn natural i social mentre practiquem, aprenem i gaudim de l’esport! 

Hem preparat tota mena d’activitats, tallers i aventures on l’esport i la diversió estan més que garantits tant pels grans com pels més petits! 

PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ

  •  Reserva la teva plaça de manera gratuïta del 3 al 19 d’abril del 2024

PERÍODE D’INSCRIPCIÓ

Inici d’inscripcions el 22 d’abril del 2024

  • Tancament inscripcions dels casals del mes de juny i juliol: 17 de juny del 2024
  • Tancament inscripcions dels casals del mes d’agost i setembre: 19 d’agost del 2024

PAGAMENTS

Pagament amb targeta o, en el cas dels socis/es, càrrec al rebut de soci/a.

OPCIÓ DE PAGAMENT FRACCIONAT

 

Totes les inscripcions són mitjançant la plataforma online.

NORMATIVA COM FER LA INSCRIPCIÓ PAS A PAS

SOL·LICITUD INFORMACIÓ CASALS I TRAINING CAMPS

Si vols rebre el PROGRAMA DETALLAT dels Casals Esportius i dels Training Camps d’aquest estiu 2024, sol·licita’l a mnoguera@cnb.cat.

DESCARREGA’T EL PROGRAMA PREINSCRIPCIÓ CASALS I TRAINING CAMPS

SETMANA SANTA 2024

Inscripcions de manera presencial a les nostres oficines amb el següent horari: de dilluns a divendres de 10.00h a 18.00h i dissabtes de 10.00h a 14.00h.

Més informació: 

LA SETMANA SANTA MÉS ESPORTIVA!

Gaudeix de l’esport i del millor entorn durant les vacances de Setmana Santa! El Casal de CNB està preparant un munt d’activitats per a nens i nenes a partir dels 2 anys i mig. 

Casal multiesport, Surf Fusion by Sea you, Pàdel i Vela són les quatre opcions a triar, i en totes elles inclou el dinar i el berenar a més d’un curset de natació diari.

 

DIES A TRIAR:

  • 25, 26, 27 i 28 de març del 2024

INSCRIPCIONS OBERTES

La inscripció quedarà validada un cop es confirmi per correu electrònic.

DESCARREGA’T EL PROGRAMANORMATIVA

NADAL 2023

JA TENIU A LA VOSTRA DISPOSICIÓ EL MILLOR CASAL DE NADAL DE BARCELONA!

Gaudeix de l’esport i del millor entorn durant les vacances de Nadal! El Casal de CNB està preparant un munt d’activitats amb temàtica nadalenca per a què els infants s’ho passin d’allò més bé!

Casal multiesport, nàutic by Sea you i pàdel són les tres opcions a triar, i en totes elles inclou el dinar i el berenar a més d’un curset de natació diari.

 

 

DIES A TRIAR:

  • 21, 22, 27, 28 i 29 de desembre del 2023
  • 2, 3, 4 i 5 de gener del 2024

INSCRIPCIONS OBERTES

La inscripció quedarà validada un cop es confirmi per correu electrònic.

DESCARREGA’T EL PROGRAMANORMATIVAFULL INSCRIPCIÓ CASAL NADAL 23-24