ESDEVENIMENTS

CORPORATIUS

JORNADES D’EMPRESA, REUNIONS, CURSOS I ACTIVITATS ESPORTIVES 

El Club Natació Barcelona ofereix els seus programes d’activitats esportives i recreatives per a empreses, per passar una excel·lent i enriquidora jornada amb equips de treball.

Explica’ns quina és la teva meta i t’ajudarem a aconseguir el teu repte, dissenyant conjuntament les activitats, alineades als valors i projectes de la companyia, amb el fi de construir un millor equip.

Què pots aconseguir?

  • Gaudir i compartir una jornada diferent, distesa i agradable.
  • Afavorir el treball en equip, la presa de decisions i el clima laboral.
  • Motivar als treballadors a les seves tasques diàries per aconseguir objectius propis i de l’organització.
  • Enfortir les relaciones interpersonals.
  • Premiar l’esforç i la implicació de l’equip de treball per la feina ben feta.
  • Integrar els valors de l’organització.
  • Afrontar nous reptes.

Oferim un gran ventall d’espais per a esdeveniments singulars, amb llum natural i únics davant del mar, ja sigui de dia o de nit, ideal per a celebrar convencions, reunions, jornades, dinars o sopars corporatius. 

Espais interiors i exteriors que s’adaptaran a les teves necessitats, per a grups d’entre 20 i fins a 500 persones. 

Si el que vols és celebrar el teu esdeveniment al teu aire, al Club Natació Barcelona trobaràs diferents espais que s’adaptaran a les teves necessitats.

Espais amb encant, llum natural, aire condicionat, WIFI, equips per projecció amb materials complementaris (flipcharts, pissarres…)

També t’oferim opcions de coffee break i càtering per fer de la jornada o reunió la millor opció davant el mar i la platja de Barcelona.

En Família i/o amb Amics

FESTES D’ANIVERSARI PER A INFANTS I ADULTS, FESTEJOS, DINARS I SOPARS

S’apropa la data del teu aniversari i vols celebrar-ho amb els teus familiars i amics/gues? Estàs a punt de jubilar-te i vols fer una gran celebració? Vols que el teu casament sigui davant del mar al centre de Barcelona? També organitzem les millors festes d’aniversari pels més petits! (a partir de 4 anys) Inclou esmorzar o berenar en sala privada davant el mar.

Et preparem la teva festa més emocionant i aquàtica que puguis imaginar. Podràs escollir les activitats que més t’agradin a la millor ubicació de la ciutat!: jocs recreatius a la platja o interior, jocs a piscina, caiac de mar, jocs i esports col·lectius, llit elàstic, i molt més!

Al Club Natació Barcelona trobaràs els millors espais per a celebrar tots els esdeveniments que puguis imaginar! Espais per fer dinars i/o sopars a l’aire lliure o sales interiors, on podràs portar la teva cuina, el teu càtering i la teva imaginació per decorar-ho, o si ho prefereixes, ens encarreguem nosaltres de tot.

Un gran ventall de possibilitats perquè la teva celebració sigui única!

Per a més informació, contacta’ns a:

· Esdeveniments per a adults – 

· Esdeveniments per a infants – 

Escolars i AMPES

JORNADES ESPORTIVES I CASALS

Vols venir amb la teva escola a realitzar una jornada esportiva

Ara ho teniu molt fàcil!, amb més de 24.000m2 d’instal·lacions esportives, el Club Natació Barcelona ofereix programes esportius d’un dia per a les escoles de la ciutat. 

A un pas de la teva escola, podràs gaudir d’una jornada esportiva a l’aire lliure i amb les millors instal·lacions que permeten oferir un gran ventall de possibilitats.

Dissenyem la teva jornada adaptada a totes les etapes educatives amb diferents activitats esportives i nàutiques, com per exemple: caiac de mar, pàdel surf, vòlei platja, esports de vela, waterpolo, natació, futbol platja, jocs recreatius i molt més!

ESPORTIUS

TORNEJOS, MASTERCLASSES I ALTRES ACTIVITATS ESPORTIVES

El Club Natació Barcelona, amb més de 24.000m2 d’espais esportius tant interior com exterior, permet organitzar un torneig, un esdeveniment esportiu, una masterclass o qualsevol altra activitat de grup. A més a més, comptem amb material esportiu i nàutic per a realitzar les diferents activitats.

Demana més informació sense compromís i descobreix tot el que podem fer per a tu!

674 245 268