NÀUTICA BY SEAYOU

Nàutica by SeaYou és la secció que porta les activitats a un nou nivell, oferint emocionants experiències en el mar. SEAYOU és el centre esportiu nàutic de referència a la ciutat de Barcelona, que forma part del Club Natació Barcelona i que està especialitzat en crear experiències al mar que combinen l’emoció de l’esport aquàtic amb la bellesa de l’entorn marí.

 

Nàutica by Seayou | CNB

Oferim una àmplia varietat d’activitats dissenyades per a satisfer totes les teves necessitats d’aventura i diversió en l’aigua. Busques aprendre un nou esport aquàtic, perfeccionar les teves habilitats, viure una experiència emocionant o gaudir de la tranquil·litat del mar amb amics i familiars? A Nàutica by Seayou del Club Natació Barcelona tenim grans opcions per tu.

La nostra llista d’activitats inclou opcions per a tots els nivells d’habilitat i experiència. Des de l’apassionant Paddle Surf fins a l’emocionant experiència de Wake Foil i Wing Foil, oferim una varietat d’opcions perquè puguis experimentar l’emoció de surfejar les ones. A més, per als amants del surf, tenim classes i entrenaments disponibles, així com l’opció de gaudir del SurfSkate en terra ferma. Per a aquells que prefereixen la serenitat del vent, el Windsurf és una excel·lent opció, mentre que el SUP Ioga combina la tranquil·litat del ioga amb l’estabilitat d’una taula de paddle surf.

No sols ens dediquem a oferir emocionants activitats nàutiques, sinó que també som el lloc perfecte per a organitzar esdeveniments corporatius, celebracions privades i diferents accions de caràcter social. Des d’esdeveniments d’empresa fins a festes privades i activitats comunitàries, el nostre equip és aquí per a ajudar-te a organitzar una experiència inoblidable en la mar.

Ja sigui que estiguis buscant emocions fortes, relaxar-te o simplement passar una bona estona en l’aigua, et garantim una experiència inoblidable! Uneix-te a nosaltres en el Club Natació Barcelona i descobreix l’emoció de la Nàutica by SEAYOU.

 T’esperem amb els braços oberts i les ones llestes per a surfejar!

Activitats i tarifes

+34 661 673 702