El teu entrenador personal serà el teu millor aliat!

Per demanar més informació o sol·licitar una cita contacta amb: sguerrero@cnb.cat

FISIOTERÀPIA

FISIOTERÀPIA

Rehabilitador de patologies

Diplomats en Fisioteràpia. Especialista en patologies, t’ajudarà a recuperar-te de lesions o malalties cròniques, a millorar la teva mobilitat i a controlar el dolor.

Preus

$ 89.99

6 Months

POSA

POSA'T EN FORMA

Millora el condicionament físic

Mitjançant la pràctica d’exercici físic d’una manera regular podràs millorar el teu estat d’ànim, l’autoestima, el sobrepès, l’insomni, a reduir malalties cardiovasculars i a millorar la teva qualitat de vida.

Preus

$ 89.99

6 Months

AIGUA

AIGUA

Perfeccionament de la natació

El tècnics especialistes t’ajudaran, tant si vols iniciar-te a la natació com si vols perfeccionar la teva tècnica o el teu rendiment esportiu, en el cas de tenir algun objectiu específic (IronMan, travesses, etc).

Preus

$ 89.99

6 Months

PILATES

PILATES

Benestar i salut

Instructors especialistes en Pilates Matt (sòl) i màquina “reformer”. El Pilates és un mètode d’entrenament basat en exercicis i moviments físics, pensats detalladament per aconseguir el perfecte estat de salut física i benestar. L’objectiu és allargar la musculatura, enfortir i recuperar l’equilibri  muscular perdut en la nostra activitat diària, sempre tenint en compte, la re-col·locació de la postura ideal per al nostre cos.

Preus

$ 89.99

6 Months

PREPARACIÓ FÍSICA

PREPARACIÓ FÍSICA

Entrenaments de alt rendiments

Llicenciats en Educació Física. T’ajudarà, amb l’entrenament funcional, a millorar la resistència cardiovascular i muscular, la força, la flexibilitat, l’agilitat i l’equilibri. Elaborant un programa a mida segons les teves necessitats, sigui quin sigui el teu objectiu (curses, triatlons, maratons, etc).

Preus

$ 89.99

6 Months

IOGA

IOGA

Perfeccionament de la practica del Ioga

Instructors especialistes en Ioga. T’ajudarà a perfeccionar cada una de les “asanes” (postures), per aconseguir l’equilibri i la concentració amb la respiració adequada.

Preus

$ 89.99

6 Months

DUOFIT

DUOFIT

Entrenament personalitzat en parella. L’entrenador personal elaborarà un programa a mida per l’entrenament en parella.

Només per a socis.

Preus

$ 89.99

6 Months

GRUPS REDUÏTS

GRUPS REDUÏTS

Entrenament personalitzat per a grups reduïts entre 3 i 4 persones.

Només per a socis.

Preus

$ 89.99

6 Months