Esport

La secció de Natació, cantera infinita de nedadors, ha estat durant molts anys pionera a nivell de resultats i ensenyament. Ha aportat nombrosos atletes als Jocs Olímpics, així com a altres esdeveniments importants sense oblidar que a nivell Espanyol i Català ha estat un referent.

A dia d’ avui, i després d’ uns anys difícils per al Club en general, la secció treballa amb molta il·lusió per tornar a estar a on li pertoca.

Amb més de 140 nedadors la secció gaudeix de molt bona salut esportiva. Un molt bon equip tècnic que gestiona totes les necessitats que els nedadors reclamen.

A nivell esportiu, i amb una idea molt clara, s’ enfoca tota la programació a la formació esportiva i personal per a que el rendiment màxim de cada nedador esdevingui en el moment idoni i amb la maduresa oportuna.

A destacar l’ Equip Absolut, molt jove i amb molta projecció, amb finalistes absoluts i metal·listes Juniors.

És el cas de Laia Martí, internacional Junior, o els nedadors absoluts Roger Serradell, Maria Cerezo, Mireia Pradell, Mònica Cabal o Sara Mues, així com el nedador junior Guillem Pérez sots-campió d’ Espanya que, tot i la seva joventut, demostren una gran projecció.

A la base, pilar important de la secció, la selecció de futurs talents continua el seu camí correcte. És tan així que disputem les classificacions generals per equips amb qualsevol club.

Equips

absolut

Entrenador: Jaume Morata – Eloi Samuell

Nedadors:

junior

Entrenadors: Eloi Saumell – Jaume Morata

Nedadors:

infantil

Entrenadors: Rubén Reguart / Marc Pascual

Nadadors:

aleví

Entrenadors: Pol Ribera / Nàdia Cobo

Nedadors:

benjamí

Entrenadores: Nàdia Cobo / Andrea Garrido

Delegada:: Clara Trives

Nedadors:

prebenjamí

Entrenador: Pol Ribera

Nedadors:

escola

Entrenadora: Andrea Garrido

Nedadors:

Agenda i Resultats

agenda
  • Agenda
resultats
  • Resultats

Calendari

Notícies