INFORMACIÓ SOBRE LES OBRES DEL “NOU CNB”

Benvolguts socis i sòcies,

Com bé sabeu, des de fa algunes setmanes, el Club es troba ja en fase de remodelació d’alguns dels seus espais.

De la necessitat d’anar-vos informant periòdicament sobre l’evolució d’aquestes, neixen 4 nous punts d’informació perquè pugueu seguir l’actualitat de les obres, el seu estat  i les seves fases d’execució. Aquests 4 punts d’informació queden repartits de la següent manera:

  • Plafó d’informació general de les obres situat a la paret entre la infermeria i la recepció de la sauna. En aquest espai podreu trobar informació relacionada amb:

· Renders i imatges dels diferents espais

· Previsió de les fases de les obres i calendaris d’execució

· Comunicacions importants enviades per diferents canals oficials del Club

· Altres informacions d’interés derivades de les obres i del nou projecte.

 

  • Tres faristols en els punts més importants on es produiran canvis i que permetran tenir una visió panoràmica dels diferents espais. Un faristol estarà situat al costat de la terrassa del restaurant Vista Mare, un altre sobre l’hangar de vela i el tercer a la terrassa de la Piscina Nova de l’Escullera. Aquests serviran de punts d’informació per entendre què està passant i quina és l’evolució d’aquell o aquells espais. La informació d’aquests faristols s’anirà actualitzant periòdicament a mesura que vagin produint-se canvis.

Per qualsevol dubte i/o consulta que vulgueu fer, podeu adreçar-vos a la recepció principal, preguntar al personal del Club o bé assistir a les trobades amb el director que se celebren setmanalment tant en format presencial al restaurant “Vista Mare”, inscripcions prèvies al taulell d’atenció al soci, com en format online.

RENDER FRONTAL DEL NOU CNB:

Aquest serà l’aspecte frontal del Club un cop finalitzades les obres. Hi haurà una àmplia reforma de les instal·lacions i es construiran nous espais, fent del CNB un club modern, atractiu i capdavanter no només a nivell estatal sinó també a nivell internacional.  

*Escaneja el codi QR i descobreix el nou CNB!

 

RENDERS DELS DIFERENTS ESPAIS DEL CLUB:

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

FASES DE LES OBRES:

Fase 1: Licitacions, acords legals i vestidors

Fase 2:  Piscines i altres espais

Fase 3:  Política d’eficiència energètica (sostenibilitat)

Fase 4:  Zona de frontons

Fase 5:  Piscina de l’Escullera

Fase 6:  Adequació a la normativa de totes les instal·lacions segons compromisos de la llicència d’activitat

 

CRONOGRAMA:

PUNTS D’INFORMACIÓ ACTUALITZADA:

Hem instal·lat tres faristols en els punts més importants on es produiran canvis i que permetran tenir una visió panoràmica dels diferents espais. Aquests serviran de punts d’informació per entendre què està passant i quina és l’evolució d’aquell o aquells espais. La informació d’aquests faristols s’anirà actualitzant periòdicament a mesura que vagin produint-se canvis i noves afectacions.

· Faristol situat al costat de la terrassa del Restaurant Vista Mare

· Faristol situat sobre l’hangar de vela

· Faristol situat a la terrassa de la Piscina Nova de l’Escullera