Esport

La secció de Natació, cantera infinita de nedadors, ha estat durant molts anys pionera a nivell de resultats i ensenyament. Ha aportat nombrosos atletes als Jocs Olímpics, així com a altres esdeveniments importants sense oblidar que a nivell Espanyol i Català ha estat un referent.

A dia d’ avui, i després d’ uns anys difícils per al Club en general, la secció treballa amb molta il·lusió per tornar a estar a on li pertoca.

Amb més de 140 nedadors la secció gaudeix de molt bona salut esportiva. Un molt bon equip tècnic que gestiona totes les necessitats que els nedadors reclamen.

A nivell esportiu, i amb una idea molt clara, s’ enfoca tota la programació a la formació esportiva i personal per a que el rendiment màxim de cada nedador esdevingui en el moment idoni i amb la maduresa oportuna.

A destacar l’ Equip Absolut, molt jove i amb molta projecció, amb finalistes absoluts i metal·listes Juniors.

És el cas de Laia Martí, internacional Junior, o els nedadors absoluts Roger Serradell, Maria Cerezo, Mireia Pradell, Mònica Cabal o Sara Mues, així com el nedador junior Guillem Pérez sots-campió d’ Espanya que, tot i la seva joventut, demostren una gran projecció.

A la base, pilar important de la secció, la selecció de futurs talents continua el seu camí correcte. És tan així que disputem les classificacions generals per equips amb qualsevol club.

Equips

Agenda i Resultats

agenda
  • Agenda
resultats
  • Resultats

Calendari

Notícies