CNB TRAINING CAMPS

cnb training camps
waterpolo cnb
triatló cnb
natació artística cnb

El Club Natació Barcelona, amb més d’un segle d’història i pioner de l’esport, posa a disposició dels esportistes i professionals de l’esport els CNB Training Camps.

Els CNB Training Camps neixen de les seccions esportives del CNB amb l’objectiu d’ampliar la seva oferta, posant a disposició coneixements tècnics de cadascuna de les especialitats, crear comunitat i fomentar l’esport des de vessants més especifiques.

Compten amb un equip tècnic amb una gran trajectòria professional en l’àmbit esportiu oferint la millor qualitat pel que fa a coneixements esportius, valors i procediments de cadascun dels productes oferts.

Les instal·lacions i ubicació del Club Natació Barcelona creen un marc inigualable per al desenvolupament dels diferents campus, clínics o formacions que s’ofereixen. A més, el CNB treballa amb partners especialitzats i de gran qualitat per a oferir els millors serveis addicionals o estances fora del Club.

A QUI VA DIRIGIT?

Cada campus, clínic o formació va dirigit a un públic en concret, com per exemple, esportistes federats, entrenadors/es, amateurs o nois i noies que es vulguin iniciar en l’esport.

CALENDARI

campus natació cnb

  1. TRAINING CAMPS CNB ESTIU 2023