El CNB Outdoor neix amb l’objectiu de ser un referent per gaudir del mar, l’esport i la platja de manera ordenada, segura i professional al litoral de Barcelona.

Aquest projecte innovador busca oferir una experiència única i completa als amants de les activitats a l’aire lliure, aprofitant al màxim les possibilitats que ofereix l’entorn costaner barceloní.

A l’Outdoor treballem per desenvolupar els valors implícits de l’esport i l’activitat física a l’aire lliure o en localitzacions més enllà de la mateixa instal·lació del CNB, promovent així una pràctica esportiva diversa i inclusiva. L’objectiu és arribar a ser un referent en la formació completa dels practicants, proporcionant no només habilitats tècniques sinó també valors fonamentals com el treball en equip, la superació personal i la disciplina

Es prioritza l’educació en valors, l’acompanyament personalitzat i el suport continu als usuaris, tot això alineat amb la sostenibilitat i el respecte al medi ambient. Es fomenta una relació harmoniosa amb la natura, promovent pràctiques respectuoses amb l’entorn i conscienciant sobre la importància de la preservació dels nostres recursos naturals.

CONEIX EL CNB OUTDOOR

ACTIVITATS AL CNB OUTDOOR

Vela

Escola de Vela i Centre Nàutic reconegut per la Federació Catalana de Vela i per l’Ajuntament de Barcelona. Classes per a totes les edats, des d’iniciació passant per evolució i perfeccionament de Patí a Vela, Windsurf i Pico.

Lloguers opcionals i grups específics d’amics, empreses o visitants.

Clínics de perfeccionament

Casals i Trainning Camps

Classes particulars.

Nàutica

És un centre esportiu outdoor especialitzat en crear experiències al mar. 

Oferim classes, cursos, entrenaments, experiències, esdeveniments corporatius, celebracions privades i diferents accions de caràcter social amb Paddle Surf, Foil, SUP ioga, Skate, Windsurf o Surf.

Submarinisme

Descobreix l’emocionant curs de busseig eco friendly de Barcelona. Ens comprometen amb la práctica del submarinisme responsable i la conservación del medi ambient.

A Underwater Barcelona oferim una varietat de cursos i especialitzacions certificats per l’Associació Professional d’Instructors de Busseig (PADI).

Ioga

Sessions de ioga dinàmiques a l’aire lliure, a través d’un treball de postures en seqüències de moviments sincronitzats mentre es manté el flux rítmic de la respiració.

Aigües obertes

Nedar al mar gaudint de l’entorn de manera segura, desconnectant de la ciutat i en companyia d’altres aficionats, tant si vols o no preparar alguna travessa.