piscines

PISCINA NOVA DE L’ESCULLERA

CNB17_PiscinaInterior9Piscina de 50×25 metres amb dos metres de fondària. Una part té un fons mòbil que permet que sigui un espai polivalent on se solen realitzar les activitats que requereixen d’una poca profunditat, ja que normalment es manté a 1,20 metres de fondària.

Es pot accedir lliurement a aquest espai sempre que no hi hagi alguna activitat que l’ocupi, només cal portar la indumentària adequada i complir amb la normativa.

PISCINA SALADA

CNB17_PiscinaSalada_3Piscina exterior de 33 metres d’aigua salada. La temperatura de l’aigua sol estar a una temperatura semblant a la de l’aigua del mar. Està oberta durant tot l’any en horari complet d’instal·lació. 

PISCINA DE NADONS 

CNB17_PiscinaNadons_1Piscina de dimensions reduïdes, aïllada de sorolls i amb una temperatura ambient i de l’aigua adaptada a les necessitats dels més petits.

sala de fitness

CNB17_Gimnàs_1700 m2 de fitness amb vistes al mar!

Sala equipada amb els dissenys més innovadors i ergonòmics. Disposa d’una àmplia zona amb equips de càrdio, gran varietat de màquines per a l’entrenament de la força, i una espaiosa i tranquil·la zona d’estiraments i de treball alternatiu. Destaca la llum natural i la zona de càrdio preparada amb pantalla tàctil i compatible amb dispositius Apple.

Sales polivalents

CNB17_SalesPolivalents_1

  1. SALA 1: Sala de 230 m2 on es desenvolupen les classes dirigides amb suport musical, dotada d’un equip audiovisual i bicicletes estàtiques. Ús exclusiu amb la supervisió d’un tècnic esportiu.
  2. SALA 2:  Sala de 320 m2 on es desenvolupen les classes dirigides sense suport musical.
  3. SALA 3:  Sala de 150 m2 on es fan les sessions de ioga, tai-txí i Pilates. Ús exclusiu sota la direcció d’un tècnic esportiu.
  4. TATAMI:  Dojo de karate de 250 m2. 

 

Ta-ka-tà

CNB17_Takatà_2_ok

Espai dedicat a practicar l’esport originari de la Barceloneta, el Ta-Ka-Tà. Els 4 camps estan situats a la zona de sorra del Club, al costat de la piscina salada.

*Reserva de pista: L’adjudicació de pistes es realitza per rigorós ordre d’arribada.

Pàdel

Disposem de 4 pistes exteriors amb paret de vidre i gespa artificial.

*Reserva de pista a través de l’app Playtomic

Esquaix

CNB17_Esquaix_1Posem a la teva disposició tres pistes d’esquaix i una de raquetbol.

*Reserva de pistes a través de la “Zona Socis”

 

Tennis taula

CNB17_TennisTaulaEl Club disposa d’una sala amb tres taules de tennis de taula, és un espai de lliure accés que pots utilitzar quan vulguis.

petanca

CNB17_Petanca_1El Club disposa d’una pista de petanca que posa a la teva disposició.

 

frontons

CNB17_Frontón_2Al CNB comptem amb un total de 5 pistes de frontó; el més gran té una mida de 36 metres que permet la pràctica de les diferents modalitats: pilota mà, pala curta, paleta i raqueta. El segon té una mida de 21 metres i al igual que els altres dos més petits de 10 metres, et permeten el joc a mà i amb raqueta. Per últim, comptem a un frontó interior que anomenem “gàbia” el qual et permet també el joc a mà i amb raqueta.