Capçalera_Skyler_cnb_web

SKYBEAT® Dance Fitness BY SKYLER RODGERS

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Per primer cop a Europa i arribat directament des de Miami, tenim el plaer de presentar la Masterclass d’SKYBEAT® Dance Fitness by Skyler Rodgers!

Si t’agrada ballar i fer esport, no et pots perdre la Masterclass d’Skybeat®, un nou format de ball-fitness que incorpora moviments bàsics de hip-hop, funky i aeròbic. Les coreografies marquen el ritme i cada cançó és muntada amb el propòsit de ser fàcil de seguir i divertida d’executar.

El seu creador, Skyler Rodgers, provinent de Miami ens vindrà a presentar al CNB en primícia aquest nou format que està arrasant a Miami!

Compra el teu tiquet ara i no et quedis sense plaça!

A més, amb la teva inscripció et regalem un Welcome Pack exclusiu que inclou: una samarreta, accés gratuït al pàrquing del CNB, accés a les instal·lacions durant el dia de la Masterclass, una invitació doble del CNB i aigua per hidratar-te durant la sessió.

Afanya’t, les places són limitades!

DISSABTE 30 DE MARÇ A LES 11.30H

Preu soci/a CNB: 10€

Preu no soci/a CNB: 20€


INSCRIPCIONS NO SOCIS/ES INSCRIPCIONS SOCIS/ES

 

COM FER LA INSCRIPCIÓ? 

– SOCIS/ES: Fes clic al botó “INSCRIPCIONS SOCIS/ES” i busca l’activitat (MASTERCLASS) a l’apartat d'”ESDEVENIMENTS”. Podràs realitzar el pagament amb targeta o bé, carregar-lo al teu rebut de soci/a.

– NO SOCIS/ES: Fes clic al botó “INSCRIPCIONS NO SOCIS/ES” i omple el formulari amb les teves dades i selecciona “MASTERCLASS”. El pagament es realitzarà amb targeta.

Pels menors de 18 anys: Indispensable consentiment de pares/tutors per realitzar l’activitat. Rebreu el formulari al vostre correu electrònic i l’heu de retornar a hola@cnb.cat

Per participar, cal inscriure’s amb antelació.

Obert per a socis i no socis del Club Natació Barcelona.

Places limitades. 

Límit d’inscripció: fins a exhaurir places.

Poster_Skybeat_bySkylerRodgers_CNB_web