Esport

Potser, la vela és un esport poc conegut per a molts, però volem recalcar que es un esport que es pot practicar en qualsevol moment de l’any, sobretot en la ciutat on estem; Barcelona, on podem gaudir, durant tot l’any, de molt bones condicions per a la seva pràctica.

Així mateix, es un esport que permet practicar-lo des de l’edat dels 8 anys per a qualsevol persona. Ja que, es pot optar a un gran nombre de vaixells i això fa que no importi el físic que tingui cadascú. El nostre club té la secció de vela oberta els 365 dies de l’any, amb un ventall d’activitats per a tots aquells socis i no socis que vulguin conèixer aquest esport i gaudir-lo en totes les seves modalitats.

El Club Natació Barcelona ofereix als socis tots aquells serveis per a poder navegar amb totes les comoditats necessàries: – Disposa d’un gran hangar on es pot guardar tot el material de vela, windsurf, kite i surf, situat just a peu de la platja. – Els usuaris de windsurf poden tenir la seva vela muntada i penjada sota cobert. Això et permet sortir a navegar en un temps mínim. – També disposem d’unes grans guixetes per poder guardar tot tipus de material amb opció de lloguer mensual. – Organitzem durant tot l’any (dimarts, dijous i diumenge) regates de patí a vela d’una duració d’entre una i una hora i mitja per a tots els usuaris del club. A més, la secció s’encarrega del trasllat de les embarcacions a la platja, així com, retornar-les al seu lloc un cop finalitzada la regata. – Opció de varada a la platja de tot tipus d’embarcacions de vela lleugera i caiacs. – Organització de regates dins el calendari de la Federació Catalana de Vela. – Atenció a tots els socis i no socis

Informació llicència federativa de la FCV i targeta de la classe ADIPAV 2018.

Escola vela

L’escola de vela del Club Natació Barcelona ofereix un ampli ventall de possibilitats i activitats repartides al llarg de tot l’any.

L’escola està oberta durant els dotze mesos de l’any amb les activitats degudament planificades, oferint les següents possibilitats:

 

610 073 468

Agenda i Resultats

agenda

 

CONSULTA L’ANUNCI DE LA REGATA AQUÍ

DESCARREGA’T EL FULL D’INSCRIPCIÓ AQUÍ

RESULTATS DE LA REGATA AQUÍ

 

resultats
Resultats Regates Socials - octubre 2017
Resultats Regates Socials - novembre 2017
Resultats Regates Socials - desembre 2017
Resultats Regates Socials - gener 2018
Resultats Regates Socials - febrer 2018

Calendari

Notícies

CLÍNIC ADIPAV

Clínic de Tecnificació de Patí de Vela La Federació Catalana de Vela conjuntament amb l’ADIPAV organitzen un Clínic de Tecnificació de Patí de Vela...