Esport

Potser, la vela és un esport poc conegut per a molts, però volem recalcar que es un esport que es pot practicar en qualsevol moment de l’any, sobretot en la ciutat on estem; Barcelona, on podem gaudir, durant tot l’any, de molt bones condicions per a la seva pràctica.

Així mateix, es un esport que permet practicar-lo des de l’edat dels 8 anys per a qualsevol persona. Ja que, es pot optar a un gran nombre de vaixells i això fa que no importi el físic que tingui cadascú. El nostre club té la secció de vela oberta els 365 dies de l’any, amb un ventall d’activitats per a tots aquells socis i no socis que vulguin conèixer aquest esport i gaudir-lo en totes les seves modalitats.

El Club Natació Barcelona ofereix als socis tots aquells serveis per a poder navegar amb totes les comoditats necessàries: – Disposa d’un gran hangar on es pot guardar tot el material de vela, windsurf, kite i surf, situat just a peu de la platja. – Els usuaris de windsurf poden tenir la seva vela muntada i penjada sota cobert. Això et permet sortir a navegar en un temps mínim. – També disposem d’unes grans guixetes per poder guardar tot tipus de material amb opció de lloguer mensual. – Organitzem durant tot l’any (dimarts, dijous i diumenge) regates de patí a vela d’una duració d’entre una i una hora i mitja per a tots els usuaris del club. A més, la secció s’encarrega del trasllat de les embarcacions a la platja, així com, retornar-les al seu lloc un cop finalitzada la regata. – Opció de varada a la platja de tot tipus d’embarcacions de vela lleugera i caiacs. – Organització de regates dins el calendari de la Federació Catalana de Vela. – Atenció a tots els socis i no socis

Informació llicència federativa de la FCV i targeta de la classe ADIPAV 2018.

Escola vela

L’escola de vela del Club Natació Barcelona ofereix un ampli ventall de possibilitats i activitats repartides al llarg de tot l’any.

L’escola està oberta durant els dotze mesos de l’any amb les activitats degudament planificades, oferint les següents possibilitats:

 

610 073 468

Agenda i Resultats

agenda

 

CONSULTA L’ANUNCI DE LA REGATA AQUÍ

CONSULTA LES INSTRUCCIONS DE LA REGATA AQUÍ

DESCARREGA’T EL FULL D’INSCRIPCIÓ AQUÍ

 

resultats

Calendari

Notícies

CLÍNIC ADIPAV

Clínic de Tecnificació de Patí de Vela La Federació Catalana de Vela conjuntament amb l’ADIPAV organitzen un Clínic de Tecnificació de Patí de Vela...