IV AQUATLÓ JOVE CNB –  I AQUATLÓ ABSOLUT CNB

SEU BLINDADA. Només podran accedir a les instal·lacions del Club Natació Barcelona (CNB) els esportistes participants i els tècnics acreditats.

DECLARACIÓ RESPONSABLE I PRESA DE TEMPERATURA. Per accedir a la Seu del CNB, esportistes i tècnics hauran de lliurar el consentiment imprès disponible a l’apartat d’informació de la prova del web de la Federació.

Full consentiment majors d’edat

Full consentiment menors d’edat

ÚS DE MASCARETA. Serà obligatori per a esportistes, acompanyants, treballadors i voluntaris en tot moment, excepte quan s’estigui competint. Els participants rebran per part de l’organització dues màscares, una per ser rebutjada just abans de l’inici de la natació i una altra a l’arribada a meta.

DISTÀNCIA DE SEGURETAT INTERPERSONAL. S’haurà de mantenir en tots els desplaçaments dins del club i en la zona de competició, abans i després de la prova.

GEL HIDROALCOHÒLIC. Es garantirà el subministrament de gel hidroalcohòlic en dispensadors durant tota l’activitat.

AFORAMENT I BOXES. A la pista poliesportiva (40mx20m) mantindrem la distància de seguretat de 1,5m entre cadires i 3m entre passadissos limitant les inscripcions a 150 participants per cada prova.

SORTIDA. La sortida de natació es farà mantenint la distància de seguretat entre participants. Caldrà tenir posada la mascareta fins a començar la prova. Hi haurà escombraries per llençar-les.

L’Aquatló és una prova esportiva dins de la modalitat del triatló en la que primer es neda en aigües obertes i s’acaba amb una cursa a peu. Les distàncies de la prova són:

 • Categories Infantil, Cadet i Juvenil: 500m natació en aigües obertes + 2.5km cursa peu (1 volta al circuit)
 • Categories Junior, Sub23 i Absoluts: 1000m natació en aigües obertes + 5km cursa peu (2 voltes a cada circuit)

 

Els participants hauran de circular pel recorregut senyalitzat i delimitat. L’organització podrà modificar el recorregut per causes alienes i/o de força major.

Segment de natació: Es farà a la zona de canal de navegació (entrada i sortida d’embarcacions) del Club Natació Barcelona. Durant la prova el seu ús serà exclusiu perquè els triatletes puguin nedar amb seguretat i en condicions òptimes.

El recorregut estarà senyalitzat amb dues boies grans als girs i un arc inflable d’arribada. Hi haurà caiacs amb personal controlant i guiant els esportistes.

Àrea de transició: Un cop realitzat el segment de natació els participants iniciaran el recorregut fins a la zona de transició ubicada a la pista poliesportiva del Club Natació Barcelona. Al box, els esportistes faran el canvi de material i enllaçaran amb el recorregut de cursa a peu.

Segment de cursa a peu: Sortint des del CNB es farà una volta a l’edifici del Desigual abans de dirigir-se cap als dos espigons del port. Finalment s’agafarà la recta cap a l’arc de meta o per iniciar la 2a volta (només Juniors/Sub23/Absoluts). El recorregut estarà senyalitzat amb cons i voluntaris guiaran els esportistes.

CIRCUIT INFANTIL, CADET I JUVENIL

CIRCUIT JÚNIORS, SUB23 I ABSOLUTS

Dorsals:

A partir de la categoria cadet, els esportistes competiran amb el dorsal de la federació i el xip groc.

Els esportistes de la categoria infantil que no tinguin xip o no l’hagin registrat a la web de la Federació, se’ls donarà un xip el mateix dia de la prova deixant 20€ en dipòsit, que es retornarà en acabar la competició. Així mateix, com tampoc tenen dorsal, s’hauran de retolar el número de dorsal, abans de realitzar el registre i pels seus propis mitjans, al braç esquerre i a la cuixa dreta (de manera sempre visible). Si el número té més d’un dígit, s’haurà de retolar en vertical.

Per les inscripcions a “Esportistes No Federats”, se seguirà el mateix procediment que amb la categoria infantil.

Guarda-roba i avituallament:

L’organització no facilitarà servei de guarda-roba. Els participants hauran de ser autosuficients en aquest sentit. Pel que fa a l’avituallament, els participants disposaran en finalitzar la prova, com a mínim, una taula amb aigua embotellada i beguda isotònica.

La prova jove puntua pel Circuit Jove Triatleta Complert@ i és CNC Infantil i Cadet.

Hi haurà classificacions pels tres primers i les tres primeres de cada categoria. L’entrega de premis es farà en un espai proper al box. No hi haurà premis per clubs, només es lliuraran premis individuals.

 • Infantil: 12-13 anys (2009-2008)
 • Cadet: 14-15 anys (2007-2006)
 • Juvenil 16-17 anys (2005-2004)
 • Absoluts (des de l’any 2003 en endavant)

HORARIS PROVA JOVE

Accés a la seu i box: a partir de les 8:10 h.

Recordeu que serà obligatori lliurar, en paper i signada, la declaració responsable.

Els tècnics que vulguin accedir a la seu han d’enviar un correu a triatlo@cnb.cat abans del tancament d’inscripcions per acreditar-se.

Tancament de box: a les 8:45 h (15’ abans de l’inici de la prova).

A partir d’aquesta hora els participants hauran de romandre al seu lloc fins que l’organització ho indiqui.

Sortides:

 • 9:00 h sortida masculina: Infantil, Cadet i Juvenil
 • 9:02 h sortida femenina: Infantil, Cadet i Juvenil

No hi haurà Briefing. Els participants han de saber-se el recorregut. El primer i últim participant serà acompanyat per un ciclista de l’organització.

Obertura de box: A mesura que els participants acabin la competició se’ls farà passar pel box a recollir les seves coses.

Anunci dels premiats: a partir de les 9:40 h

Els participants que quedin entre els tres primers o les tres primeres de cada categoria rebran un trofeu i premis, però no hi hauria cerimònia tradicional de lliurament amb públic.

 

HORARIS PROVA ABSOLUTA

Accés a la seu i box: a partir de les 9:40 h

Recordeu que serà obligatori lliurar, en paper i signada, la declaració responsable.

Els tècnics que vulguin accedir a la seu han d’enviar un correu a triatlo@cnb.cat abans del tancament d’inscripcions per acreditar-se.

Tancament de box: a les 10:15 h (15’ abans de l’inici de la prova).

A partir d’aquesta hora els participants hauran de romandre al seu lloc fins que l’organització ho indiqui.

Sortides:

 • 10:30 h sortida masculina
 • 10:32 h sortida femenina

No hi haurà Briefing. Els participants han de saber-se el recorregut. El primer i últim participant serà acompanyat per un ciclista de l’organització.

Obertura de box: A mesura que els participants acabin la competició se’ls farà passar pel box a recollir les seves coses.

Anunci dels premiats: a partir de les 11:40 h

Els participants que quedin entre els tres primers o les tres primeres de cada categoria rebran un trofeu i premis, però no hi hauria cerimònia tradicional de lliurament amb públic.

 

Les inscripcions es faran a través del web de la Federació Catalana de Triatló.  

IV AQUATLÓ JOVE CNB 2021

l AQUATLÓ ABSOLUT CNB 2021

 • Preu categories infantil, cadet, juvenil i junior: 12€ (No Federats 24€)
 • Preu categories sub23, absoluts i veterans: 16€ (No Federats 28€)

En cas d’haver-hi places disponibles, les últimes dues setmanes abans de la competició, s’obrirà també la inscripció a esportistes no federats.

Les inscripcions es tancaran quan s’assoleixin els 150 inscrits, o bé el dimecres anterior a la cursa, dia 16/06/21 a les 23:59h. No s’admetran inscripcions el mateix dia de la cursa.

*No és possible l’anul·lació d’una inscripció ni el retorn de la taxa pagada excepte que es produeixi la prohibició de celebrar la prova a causa de la COVID 19.

 

Recomanem arribar a la prova amb transport públic, ja que l’aparcament a la zona propera a la prova és complicat. El pàrquing del CNB és exclusiu per a socis/es.

El pàrquing més proper està situat a la Plaça del Mar, a uns 200 metres del CNB. Disposem de tiquets descompte (6€ les 3h) que s’haurà d’adquirir a la recepció del CNB. Per accedir al pàrquing caldrà agafar el tiquet d’entrada del mateix aparcament. Serà després, en el moment de pagar on es podrà fer ús d’aquest val i reduir així el preu final a pagar. El tiquet és de 3 hores. Si hi esteu més estona haureu d’abonar l’import segons tarifes generals al públic.

IMPORTANT: Aquest val és d’un únic ús i no torna canvi, encara que l’estada sigui inferior a 3 hores. No es podrà utilitzar més d’una targeta per estada.

Pàrquing APK2 Plaça del Mar https://goo.gl/maps/Ent9mJGozAfEyaVV7

CLUB NATACIÓ BARCELONA https://goo.gl/maps/zyDN4Y2g1q92

Podeu contactar amb l’organització a través del correu electrònic a: triatlo@cnb.cat

També trobareu tota la informació detallada de les dues proves al web http://www.cnb.cat/aquatlo-jove-cnb/