Festa de l'esport 2017 club natacio barcelona

Festa de l’esport 2017

PRESENTACIÓ I PREMIACIÓ DE LES SECCIONS ESPORTIVES DEL CLUB NATACIÓ BARCELONA

El passat dissabte 30 de setembre vam tenir el plaer de convocar a totes les seccions esportives del nostre Club a la Piscina Nova de l’Escullera, per a celebrar la 3a edició de la Festa de l’Esport.

Una jornada on els principals protagonistes eren els esportistes que defensen els nostres colors a nivell local, nacional i internacional, juntament amb els tècnics i les famílies que també juguen un paper molt important.

A les 19.30h, amb les grades plenes de gom a gom, començava la desfilada de cada un dels equips de les nostres seccions esportives; Natació Sincronitzada, Salts i Escola Tecnosalts, Karate, Waterpolo, Vela, Pilota, Natació Adaptada i Natació, i Triatló. Més de 350 esportistes acompanyats dels seus tècnics, van recórrer la nostre piscina a ritme de diferents músiques, saludant a les famílies que hi eren a les grades i finalitzant la desfilada amb la foto oficial per equips.

Un cop va desfilar la última secció, es va donar inici a l’entrega de premis pels mèrits esportius per a tots aquells esportistes que van aconseguir uns brillants resultats durant la temporada 2016/2017.

Premiats Festa de l’Esport 2017:

NATACIÓ SINCRONITZADA
 

KARATE
WATERPOLO
VELA
SALTS
PILOTA
NATACIÓ ADAPTADA
NATACIÓ
TRIATLÓ

Per a finalitzar la Festa, l’equip Júnior Show de la Natació Sincronitzada del Club i juntament amb la col·laboració d’alguns esportistes d’altre seccions, liderat per l’entrenadora de sincro Eva Alberti, van realitzar un magnífic espectacle com a cloenda de l’acte. Sota la temàtica de la PAU, ens van representar diferents figures aquàtiques combinat amb altres elements visuals. Un muntatge amb diferents músiques, llums, sorpreses i fins i tot, focs artificials!

Sens dubte, una gran Festa de la família esportiva del CNB!

Moltes gràcies a tots per seguir fent gran el nostre Club i molt bona temporada campions i campiones!

Descarrega’t les fotos de la Festa de l’Esport 2017

About the Author

By admin / Administrator, bbp_keymaster on oct. 25, 2017