Copa Nadal – club natació barcelona

111a edició de la COPA NADAL

GAUDEIX DE LA TRACIDIÓ
I VINE A NEDAR 200 METRES AL PORT DE BARCELONA EL DIA DE NADAL!

Ja tenim aquí la 111a edició de la Copa Nadal del CLUB NATACIÓ BARCELONA!

Arriba la prova per excel·lència de les festes de Nadal. La cursa més antiga d’aigües obertes d’arreu d’Espanya que aquest any cumpleix 111 edicions.

Tradició, competició i diversió s’uneixen un any més un 25 de desembre a les aigües del Port de Barcelona. Sens dubte,  un clàssic del dia de Nadal a Barcelona i arreu de l’Estat, esdevenint la prova esportiva de la ciutat i de gran repercussió mediàtica.

Un any més continuem amb el recorregut dels 200 metres en gir a una boia als 100m que té sortida i arribada davant de l’estàtua de Colom. La sèries absoluta de la cursa esportiva tindrà l’al·licient de nedar per un premi econòmic de 250 euros, destinat al guanyador masculí i femení de la categoria absoluta.

La situació d’excepcionalitat creada per la crisi sanitària deguda a la pandèmia de la COVID19, implica l’adopció per part del Club Natació Barcelona d’un seguit de mesures de prevenció, de protecció i organització orientades a garantir la seguretat en la disputa de la prova. Per aquest motiu, la prova experimentarà alguns canvis en el seu reglament i posada en escena així com, l’adopció de mesures antiCOVID com l´ús obligatori de la mascareta fins al punt de sortida, l’acceptació de la declaració d’auto-responsabilitat i el treball exhaustiu per part de l’organització per tal que no s’originin aglomeracions de públic a les proximitats de la prova.

A partir de les 10.00h de dimarts 1 de desembre del 2020 podreu formalitzar la vostra inscripció i fins el dimecres 16 de desembre del 2020 a les 22.00h. Recorda que sempre que t’inscriguis abans del 8 de desembre, la teva inscripció et sortirà més econòmica!

En aquesta 111a edició, el preu d’inscripció inclourà 1€ de donació a La Marató de TV3 que enguany està dedicada a la COVID-19

Llença’t a l’aigua aquest Nadal amb nosaltres!

Afanya’t i no et quedis sense plaça!

IMPORTANT: Descarrega’t els Dossiers informatius de la 111a Copa Nadal CLUB NATACIÓ BARCELONA per estar al dia de tots els canvis derivats de la COVID19 (nova normativa, preus, sèries i categories, horaris, recorregut i història de la prova).

Descarrega’t el Cartell de la 111a COPA NADAL

 

FOTOGRAFIES 2020 SÈRIES 2020 RESULTATS 2020

93 221 46 00