Primer-Equip-Waterpolo-CNB

WATERPOLO: SEMIFINALS PLAY OFF

EL CLUB NATACIÓ BARCELONA ES CLASSIFICA PER LES SEMIFINALS DEL PLAY OFF DE LA LLIGA PREMAAT DE DIVISIÓ D’HONOR

FINAL DE FASE REGULAR D’INFART ON EL CNB ACONSEGUEIX LA 4A POSCISIÓ DE LA LLIGA PREMAAT DIVISIÓ D’HONOR

Després d’un final de fase regular d’infart aconseguint una més que meritòria 4a posició a la Lliga Premaat Divisió d’Honor, el nostre primer equip segueix donant-nos èxits aconseguint una plaça per a les semifinals dels Play Off, després de derrotar al gran rival, el Quadis Mataró, en els dos partits de Quarts de Final.

Ambdós partits d’eliminatòria dels PlayOffs s’han decidit a l’últim minut, on els nostres han tret caràcter i han sabut donar la volta al marcador per fer-se amb la victòria de tots dos matxs per la mínima! (7 a 6 a la Nova Escullera i 4 a 5 al Maresme).

Primer-Equip-CNB-Joel-EstellerEl nostre equip ha estat a l’alçada donant el 100% a cada moment per poder obtenir la classificació a semis. Cal destacar, que a l’últim partit, 3 dels 5 gols els ha marcar el Joel Esteller en moments decisius. Amb aquesta gran eliminatòria, els nostres aconsegueixen el passi a semifinals on s’enfrontaran al CN Atlètic-Barceloneta al derbi mariner.

 


HORARIS PARTITS SEMIFINALS:

  • Dissabte 12 de maig al CN Atlètic-Barceloneta (piscina Sant Sebastià) a les 12.45h. (CNAB – CNB)
  • Dimarts 15 de maig al CN Barcelona (piscina Nova de l’Escullera) a les 20.45h. (CNB – CNAB): En aquest cas, la piscina romandrà fora de servei per al soci des de les 19.15h i fins les 21.45h per a la celebració del partit.
  • Divendres 18 de maig al CN Atlètic-Barceloneta (piscina Sant Sebastià) a les 19.30h. (CNAB – CNB): El tercer partit només es jugarà en el cas d’empat a victòries al darrers dos partits.

About the Author

By helga / Administrator on maig 04, 2018