marnaton barcelona CNB 6

MARNATON BARCELONA 2018

ARRIBA LA MARNATON DE BARCELONA 2018

APROFITA EL TEU DESCOMPTE DE SOCI PER A LA INSCRIPCIÓ DE LA MARNATON DE BARCELONA! 

marnatón barcelona marnaton barcelona CNB 2 marnaton barcelona CNB 3

Ja queda menys per la V Marnaton eDreams BARCELONA que se celebrarà el proper 5 de maig del 2018! Les instal·lacions del Club Natació Barcelona acolliran per cinquè any consecutiu  un repte de 2 km / 4 Km /4×500 i kids en aigües obertes.

Com a un dels principals col·laboradors d’aquest esdeveniment, encara disposem de 20 inscripcions a un preu molt reduït (PER NOMÉS 20€)  per a socis i sòcies del CLUB

Si encara no t’has apuntat, no t’ho pensis més! Afanya’t i no et quedis sense plaça! (aquesta promoció és vàlida fins el 29 d’abril o fins exhaurir places).

Com pots beneficiar-te d’aquesta promoció?
Molt fàcil! Dirigeix-te a la recepció del Club. Et demanaran el teu nom i cognom, mail i telèfon i et faran entrega d’un codi personal amb el qual t’has d’inscriure a través de la pàgina de la prova www.marnatonedreams.com. Abonaràs els 20€ a la mateixa

Tots aquells socis que no tingueu xip groc, haureu de llogar-lo amb un cost de 3€ en el moment de formalitzar la inscripció a través del web de Marnaton.

I si t’agradaria viure aquesta experiència, però no et veus prou preparat o si tens amics i/o familiars que hi participaran i ho vols viure a primera fila, vine a ajudar-nos i apunta’t com a voluntari/a! Pots apuntar-te a la recepció del Club deixant el teu nom i cognoms i un mail de contacte.

No t’ho pensis més i apunta’t!!

marnaton barcelona CNB 6 marnaton barcelona CNB 5 marnaton barcelona CNB 4

About the Author

By helga / Administrator on abr. 24, 2018