MARATÓ TV3 2018 – JUNTS CONTRA EL CÀNCER

INSCRIPCIONS

Col·laborem junts?

Enguany, la Marató de TV3 recaptarà fons per a la investigació i la lluita contra el càncer, essent a dia d’avui, la primera causa de mort dels homes a Catalunya, i la segona, entre les dones. Per aquest motiu, el Club Natació Barcelona se suma a la causa organitzant una jornada esportiva per a tota la família amb l’objectiu de recaptar fons, així com, fer salut i gaudir d’un dia en família.

A continuació, podreu seleccionar la/les activitat/s que més us agradin, tenint en compte el següent:

– La inscripció serà vàlida per a una persona adulta + fins a tres nens.

– Cal omplir tots els camps degudament.

– Per a participar en les activitats caldrà fer una aportació mínima: 15€/p.p. en el Bateig de Submarinisme i un mínim de 5€/p.p. en la resta d’activitats. Els menors d’edat també hauran de fer l’aportació com un adult (recordeu que l’objectiu és recaptar el màxim de fons possible!).

– L’aportació s’haurà de realitzar el mateix dia a les instal·lacions del Club (si porteu els diners justos facilitareu molt la feina als voluntaris!).

– En el cas de no poder assistir a l’activitat, preguem que ho notifiqueu a través del següent correu electrònic: mnoguera@cnb.cat

Lluitem entre tots contra el càncer, la investigació dona vida.Us hi esperem!

Més informació a mnoguera@cnb.cat o al 662 602 279

*Tots els fons recaptats durant la jornada d’activitats de dissabte 15 i diumenge 16 de desembre; “Junts contra el càncer”, aniran destinats íntegrament a La Marató de TV3.*L’aportació amb tots els diners recaptats es realitzarà el pròxim dilluns 17 de desembre a nom del CNB, conjuntament amb els col·laboradors FEDCAS (Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques) i Sublimits, mitjançant una transferència bancària. Posteriorment s’informarà de la quantitat recaptada.

 

 

INSCRIPCIONS AQUÍ!