RENOVACIÓ LLICÈNCIA FEDERATIVA I TARGETA CLASSE ADIPAV 2018

Durant el mes de gener, des del CNB, renovarem la llicència federativa de la FCV i/o la targeta de la classe ADIPAV per a tots aquells que ja teníeu una d’elles i/o les dues de l’any 2017.

És per aquest motiu que, LA RENOVACIÓ D’AMBDUES SERÀ AUTOMÁTICA EN EL CAS QUE NO S’INFORMI DEL CONTRARI AMB DATA LÍMIT 31 DE GENER DEL 2018. 

    • LLICÈNCIA FEDERACIÓ CATALANA DE VELA: Per aquell regatista que l’any passat no va tenir llicència federativa. Per demanar-la, només cal que envieu un e-mail a  vela@cnb.cat amb les vostres dades i llicència a demanar (a continuació us podreu descarregar les diferents llicències disponibles). Important!: Per les llicències de competició és IMPRESCINDIBLE, indicar el DNI correcte; 8 números i 1 lletra
    • Targeta de la classe ADIPAV: Per aquell regatista que l’any passat no va tenir la targeta de la classe ADIPAV. Per demanar-la només cal que envieu un e-mail a vela@cnb.cat posant en còpia a tresorer@adipav.org, adjuntant la plantilla ADIPAV omplerta (la podreu descarregar a continuació).

Recordem que és molt aconsellable que tingueu alguna llicència, ja que, és l’assegurança que us cobrirà a vosaltres i a tercers (a continuació podreu descarregar el protocol de l’assegurança), ja sigui a nivell competició com a nivell lleure. En cas contrari, no estareu coberts durant la vostra navegació.


Documentació:

Mes informació:

610 07 34 68