ECOBATEIG DE SUBMARINISME

INFORMACIÓ

El CNB té l’orgull de presentar-vos l’ONG Sin Pasaje de Vuelta, que des d’aquest juliolcol·labora amb els Casals Esportius d’Estiu del Club aportant el seu coneixement i recursos per a realitzar activitats que van alineades amb el fil conductor dels casals:la conscienciació i cura del medi ambient. I que, alhora, forma part de la nova política mediambiental del Club, de preservació i cura de l’entorn, minimitzar impactes nocius i reduir residus plàstics.

Sin Pasaje de Vuelta és una Associació sense ànim de lucre i un club que apropa el busseig i fomenta la cura del medi ambient mitjançant campanyes de neteja del fons marí. Totes les seves activitats inclouen el valor de l’IVA en donació per a la cura del medi marí.

Una de les seves principals tasques és conscienciar a la població i en aquest cas als participants de les seves activitats, dels nivells de residus que es troben al fons marí i com afecten el nostre ecosistema.

En aquesta línia us presenten una nova activitat de bateig de busseig per a tots els socis i sòcies majors de 10 anys oferint un descompte del 10% i un reportatge fotogràfic gratuït durant el bateig.

Viu una experiència inoblidable a la vegada que contribueixes a mantenir el nostre entorn net i amb vida.

Els podreu trobar a l’Hangar de Vela o bé a través del mail o telèfon.

Demana més informació i concerta dia i hora:Jaume Joan Fernández /sinpasajedevuelta@gmail.com /603 608 181