Campionat d’Europa Windsurfer-Grimaldi Cup

GIUSEPPE BARONE EN CATEGORIA MASCULINA I CELINE BORDIER, ELS DOS ITALIANS, VENCEDORS FINALS DE LA GRIMALDI CUP

El passat cap de setmana, del 2 al 4 de juny, es va celebrar a les instal·lacions del Club Natació Barcelona la regata Windsurfer Grimaldi Cup. Un total de 54 regatistes vinguts de diferents països van completar 5 regates de les programades, a més de les proves slalom i freestyle que es van realitzar durant els 3 dies de competició.

El divendres 2 juny, es va donar la benvinguda a tots els regatistes on tots els esportistes van poder formalitzar la seva inscripció. A les 14h es donava el tret de sortida a les regates d’slalom, gaudint d’unes condicions idònies per a aquest tipus de competició.

Dissabte 3 de juny, en canvi, el temps no va acompanyar i això va fer que tant els regatistes com la organització va tenir llargues esperes a l’aigua, però finalment es van poder celebrar les 3 proves previstes de flota.

El diumenge 4 de juny li va tocar el torn al freestyle, tot un espectacle. A més, també va tenir lloc les 2 proves de flota.

El mateix dia, a les 18h, es va celebrar l’acte d’entrega de trofeu acompanyats per la Sra. Sonia Oliveras, Vocal de la Junta Directiva del la RFEV i de la FCV, el Sr. Pere Carbò, Director General del Club Natació Barcelona, el Sr. Luca Paccito, President de la classe internacional Windsurfer i el Sr. Mario Massarotti, Conseller Delegat de Grimaldi Lines.

Finalment, Giuseppe Barone en categoria masculina i Celine Bordier en la femenina, els dos provinents d’Itàlia, han estat els vencedors finals d’entre totes les modalitats de competició.

 

Consulta els resultats:

About the Author

By helga / Administrator on juny 13, 2017