I AQUATLÓ JOVE CNB 2018

Aquatló-Jove-CNB_9
Aquatló-Jove-CNB_13
Aquatló-Jove-CNB_4
Aquatló-Jove-CNB_3
Aquatló-Jove-CNB_2

Durant els últims anys, l’esport del Triatló, així com les diferents modalitats esportives que conformen la federació, estan en ple creixement. Això està generant l’aparició i el creixement d’escoles esportives que tenen el triatló com a nova finalitat educativa i competitiva. A Barcelona però, no hi ha competicions per tal de que els nens d’arreu de Catalunya, puguin competir en l’esport que apassiona i entrenen. 

Aquest 2018, el circuit Jove Triatleta Complert@, neix i es consolidarà de ben segur, sent un referent arreu de l’Estat Espanyol en els propers anys. Amb el recolzament i confiança de la Federació Catalana de Triatló, el Club Natació Barcelona vol ser part activa d’aquest circuit amb una de les seves proves. 

Descobreix la normativa general de la Federació Catalana de Triatló AQUÍ

 

I AQUATLÓ JOVE CNB 2018

El I Aquatló Infantil CNB, dins el calendari del programa Jove Triatleta Complert@ de la Federació Catalana de Triatló es realitzarà en format “nedar+correr”. A diferència dels aquatlons tradicionals, en aquest, tant sols es nedarà d’inici i després es finalitzarà amb la cursa a peu. Així doncs, la competició consta d’un segment de natació en aigües obertes (500mts, una volta) dins el canal d’embarcacions del Club Natació Barcelona. En acabar el segment, realitzen el canvi de roba esportiva als boxes situats dins el Club, a la pista poliesportiva. Seguidament, el segment de cursa a peu, tindrà lloc al voltant de l’edifici Desigual i passeig marítim (2500mts, 3 voltes).

DESCARREGA’T EL REGLAMENT DE LA PROVA AQUÍ

 

RECORREGUTS

500m de natació (Una volta)

Aquest segment, es realitzarà dins el canal de navegació (entrada i sortida embarcacions) del Club Natació Barcelona, que durant la prova, el seu ús es disposarà exclusivament perquè els joves triatletes puguin nedar amb seguretat i les condicions òptimes. Els nedadors trobaran el recorregut perfectament marcat. Es senyalitzaran els girs del recorregut amb 2 boies grans, i un arc inflable a la sortida. A més, hi haurà caiacs amb personal controlant i guiant els esportista.

2,5km de cursa a peu (3 voltes)

Aquest segment es realitzarà donant tres voltes a l’edifici del “DESIGUAL” i allargant amb direcció a la paret que es troba al final del passeig marítim, on comença l’espigó. El recorregut es senyalitzarà amb cons i el suport de voluntaris que guiaran als competidors.

recorregut aquatlo jove

PARTICIPANTS
  • Límit participants: 150
  • Inscripcions obertes fins: dimecres 18/07/18 a les 23:59h
preus
  • Federats: 8€
  • No federats: 20€
PREMIACIONS

El lliurament de premis es realitzarà en finalitzar la prova. Hi haurà classificacions i premis pels 5 primers nois i 5 primeres noies de la categoria infantil i cadet.

 

HORARIS
  • 8:15h – Dorsals
  • 8:30h – Boxes
  • 9:00h – Sortida
  • 10:15h – Entrega de premis
INSCRIPCIONS

A PARTIR DE DIJOUS 21 A LES 12.00h. Romandran obertes fins el dimecres 18/07/18 a les 23.59h. 

Formalització inscripció AQUÍ

PÀRQUING

El pàrquing més proper està situat a la Plaça del Mar, que es troba a uns 200 m. de les instal·lacions del CNB. Es podrà disposar de tiquets descompte pels acompanyants dels participant que requereixin aquest servei. Tiquet de 3h/6€ a adquirir a la recepció del club.