Acte commemoratiu dels 25 anys dels JJOO BCN’92

El dimecres 21 de juny a les 19.00h, el Club Natació Barcelona juntament amb la Fundació Barcelona Olímpica, ha celebrat un Acte commemoratiu dels 25 anys dels Jocs Olímpics Barcelona’92.

David Escudé, president de la Fundació Barcelona Olímpica i Mª Teresa Samaranch, membre del patronat de la FBO, han rebut als membres del Club Natació Barcelona en un dia tan especial. La delegació del CNB ha estat encapçalada pel director general, Pere Carbó, i els olímpics Eugeni Asencio, Toni Esteller i Sandra Azón, a més del representant de la Junta Directiva, Josep Morer.

Després de l’acte commemoratiu del Dia Olímpic amb l’hissament de la bandera olímpica. S’ha procedit a l’inici de la jornada de la mà d’Alberto Aragón, responsable del Centre d’Estudis Olímpics i de l’Esport J.A. Samaranch, qui ha explicat la importància dels valors esportius i olímpics per a la societat actual. A continuació, s’ha donat pas a la taula rodona on els nostres esportistes olímpics, Toni Esteller i Sandra Azón, juntament amb l’àrbitre Eugeni Asencio i els esportistes en formació de la nostra entitat: Irene Sancho (karate), Paula Gilabert (salts) i Fran Valera (waterpolo) han compartit les seves experiències amb els assistents a l’acte, majoritàriament adolescents, integrants de les categories inferiors del CNB.

Les frases dels nostres esportistes:

“Amb constància i dedicació, els resultats arriben. El camí és dur, però quan assoleixes les teves fites, res del passat importa […] L’esport m’ha aportat tot a nivell personal. El dia a dia t’aporta molts valors que et serviran sempre.” – Sandra Azón

“Les olimpíades són el premi d’un llarg camí. I aquest camí s’ha de gaudir sempre, l’esport és per gaudir […] L’esport és una preparació perfecte per la vida.” – Eugeni Asencio

“Em vaig perdre dues olimpíades i gairebé tres. No s’ha de perdre l’esperança. S’ha de lluitar pel teu somni […] L’esport m’ho ha donat tot a la vida.” – Toni Esteller

“El meu referent soc jo mateixa. El karate es un esport de superació personal […] L’esport és una peça més del nostre ser. Dóna valors immensos i coses molt positives.” – Irene Sancho (esportista en formació secció de Karate)

“El meu referent és el meu equip. Sense el meu equip jo no estaria on sóc […] Els companys són la meva família. L’esport m’ha ensenyat a lluitar a nivell esportiu i personal.” – Paula Gilabert (esportista en formació secció de Salts)

“M’agrada empapar-me del meu esport i aprendre dels millors […] L’esport et nodreix com a persona.” – Fran Valera (esportista en formació secció de Waterpolo)

 

About the Author

By helga / Administrator on juny 21, 2017