111è ANIVERSARI CNB

PROGRAMA D’ACTIVITATS 111è ANIVERSARI

El proper 10 de novembre, el Club Natació Barcelona celebra el seu 111è aniversari, i volem conventir-lo en una gran FESTA.

Dijous 8 de novembre se celebrarà la tradicional Cursa del Consell dels Vells (per a socis/es amb més de 25 anys d’associats) – 25 metres nedant (a la piscina Nova de l’Escullera).

Dissabte 10 de novembre se celebrarà el Sopar del 111è Aniversari del Club i entrega de les insígnies per a tots aquells socis i sòcies que enguany compleixen 25, 50 i 75 anys d’associats. Aquest acte canvia d’ubicació celebrant-se al Museu Olímpic i de l’Esport (Av.Estadi, 60) coincidint amb l’ubicació de l’exposició temporal que hi ha del Club. L’hora de convocatoria és a les 20:00h

El sopar està obert per a tots els socis i no socis que ens vulguin acompañar!

APUNTA’T ARA a la recepció del nostre Club, tens temps fins el proper 8 de novembre.       

Preu del menú per a socis i acompanyants: 35€ per persona

El Club convida a tots els socis i sòcies guardonats!

Descarrega’t el menú

 

A més, durant la semana del 5 a l’11 de novembre, hem organitzat un programa d’activitats per a tota la família que no et pots perdre. Descobreix totes les activitats programades a la imatge que apareix a l’esquerra.

No t’ho pensis més i participa a totes les activitats que vulguis, a més a més, recorda que podràs venir acompanyat encara que no siguin socis! Per participar, és molt fàcil, només cal que omplis el formulari indicant les teves dades i les activitats que vols fer!

INSCRIPCIONS TANCADES!

FORMULARI DISSABTE 10 NOVEMBRE ADULTS

FORMULARI DISSABTE 10 NOVEMBRE INFANTIL

FORMULARI DIUMENGE 11 NOVEMBRE FAMILIAR